FUTBOLManşet

Futbol emekçileri anıldı

Mağusa Futbol Masterleri Derneği tarafından organize edilen merhumlar Ali Cevizli, Nail Demir, Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı yapıldı

Mağusa Futbol Masterleri Derneği tarafından organize edilen merhumlar Ali Cevizli, Nail Demir, Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı yapıldı.

Mağusa Türk Gücü’nün efsane futbolcuları Ali Cevizli, Nail Demir, Dumlupınar’ın efsane başkanları Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel anısına ilk kez organize edilen maç Gazimağusa Dr Fazıl Küçük Stadı’nda oynandı.

Mağusa Futbol Masterleri ile Pile Masterleri arasında oynanan ve Abdullah Adem’in yönettiği anı maçına yakışır şekilde her iki takımda dostça ve centilmence bir mücadele ortaya koydu. Futbol emekçilerin anıldığı maçı 2-1 Pile masterleri kazandı.

 

Ödül Töreni

Anı maçı sonrasında Mağusa Futbol Masterleri Derneği Başkanı Tanju Üngör yaptığı kısa konuşmada ülke futboluna önemli hizmetleri, emekleri ve katkıları olan değerli isimler Ali Cevizli, Nail Demir, Tünay İrfanoğlu, Nusret Mahirel’in kısa özgeçmişlerinden bahsederek, anılarını yaşatma için dernek olarak üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirtti. Üngör, katılımcılara, ailelere, destek olan ve katkı koyanlara teşekkür etti. Ödül töreninde ise Pile masterlerine kupayı Mağusa Türk Gücü’nün efsane ismi Mustafa Oraloğlu (Klaeci Mustafa) tarafından verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu