Manşet

BİZİ ZİRVEYE TAŞIDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER…  

Bilbay Eminoğlu Genel Yayın Yönetmenliğinde yeni nesil medyanın en güçlü adresi GIYNIK Gazetesi ailesinin bir ferdi olan GIYNIK Spor sitesi de, kısa sürede siz değerli takipçilerimizin ilgisiyle sosyal medya etkileşiminde zirveye yükseldi.

 

GIYNIK SPOR ETKİLEŞİMDE LİDER

Yeni nesil medya anlaşıyıla spor kamuoyundaki resmi yayın hayatına 2021 yılı itibariyle başlayan GIYNIK Spor sitesi, haklı bir gururu siz değerli takipçilerimiz sayesinde yaşıyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz flaş haberler, kapak manşetleri ve pazartesi akşamlarının vazgeçilmez programı Spor ve Ötesi’ne göstermiş olduğunuz ilgi sayesinde bu kadar kısa sürede, spor siteleri arasında sosyal medyadaki etkileşimde zirveye oturdu. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için Okan Karademir, Nazım Burgul, Hasan Ecer, site editörü Muzaffer Gören ve grafik tasarımda İlhan Boyoğlu’ndan oluşan GIYNIK Spor ekibi olarak tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.

KARADEMİR: SİZLER İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Okan Karademir; “Değerli izleyenlerimiz ve okurlarımız, GIYNIK Spor’u bu kadar kısa sürede zirveye taşıdığınız için sizlere teşekkür ederim. 2020 Ekim ayından beridir her gün yayınlanan KAPAK MANŞETİMİZE ve pazartesi akşamlarının vazgeçilmez programı Spor ve Ötesi’ne gösterdiğiniz ilgi ve alaka sayesinde, spor kamuoyuna yeni soluk getirdiğimiz GIYNIK Spor sitesi daha üçüncü ayında reytinglerin ilk sırasına yerleşti. Bu motivasyon sayesinde sizlere çok daha iyi haberler ve programlar sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

BURGUL: TAKİPÇİLERİMİZE BİN SELAM OLSUN

Nazım Burgul: “Aydınlanan ve aydınlatan bir site ve program olma iddiasındayız; Değerli takipçilerimizle her geçen gün daha da keyifli haberler ve programlar yapıyoruz; Katkı koyan tüm takipçilerimize bin selâm olsun”

 

ECER: BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİNİZ

Hasan Ecer; “Kısa sürede GIYNIK Spor ekibi olarak siz değerli izleyicilerimiz ve okuyucularımıza yürekten teşekkür ederiz. Sizlerin ilgisi, bizlerin motivasyonunu daha ileriye taşıyacak ve sizlere daha güzel  spor programları ve haberleri sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam ediniz…”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu