DİĞER SPORLARManşet

ÇELEBİ ATLI BİNİCİLERİ ENGELLERİ İSTANBUL’DA AŞTI

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından İstanbul Atlı Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde Engel Atlama Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonaya ülkemizden Çelebi Atlı Spor Kulübü ve üye sporcuları katıldı.

ÜLKEMİZİ 4 SPORCU TEMSİL ETTİ:

12-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Yeni Biniciler Türkiye Şampiyonası’nda ülkemizi Çelebi Atlı Spor Kulübü binicilerinden 4 sporcu temsil etti.

İLK GÜN BRONZ MADALYA VE EN İYİ SÜRE:

İlk gün müsabakalarında binicimiz Sedef Bozkaya, 50 sporcu içerisinde üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Ali Toruntay ise en iyi sürede bitiren isim oldu.

2.GÜN ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA:

Şampiyonanın ikinci gününde ise hatasız koşup baraj hakkı elde eden Nilgün Çelebi birincilikle altın madalya kazanırken, Nerin Batıbeniz de ikinci olarak gümüş madalyayı elde etti. Sedef Bozkaya ise dördüncü oldu.

HAYRAN BIRAKTILAR:

Ülkemiz sporcularının atlarıyla sergiledikleri üstün performans ve büyük mücadeleleri seyircileri hayran bıraktı. Büyük bir heyecana sahne olan organizasyonun ardından, Çelebi Atlı Spor Kulübü binicileri önümüzdeki haftalarda da iki farklı ayakta yarışmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu