FUTBOLManşet

CANBULAT’TA HAKEME “TEHDİT VE KORKU” İDDİALARI

AKSA Süper Lig’in 4. haftasında Mağusa Türk Gücü ile 1-1 berabere kalan Yenicami, rakibine ligdeki ilk puan kaybını yaşatırken sarı yeşilllileri liderlik koltuğundan da etti.

Haftanın kritik maçının devre arasında yaşanan bazı olaylar ve ortaya atılan iddilar kamuoyunda oldukça ses getirecek.

Hakem Emre Öztaşlı’nın ilk devre düdüğü sonrasında takımlar soyunma odasına giderken Mağusa Türk Gücü kaleci Ufuk Şimşek ile Mahmut Amasyalı arasında sözlü atışma yaşandı.

Sonrasında ise kaleci Ufuk Şimşek, Mahmut Amasyalı’nın boğazını sıkarak fiziksel müdahelede bulundu. Hakem Emre Öztaşlı’nın gözünden kaçan bu olayı en net şekilde görenin maçın dördüncü hakemi Zekai Töre olduğu iddia edildi.

Zekai Töre’nin hakem Emre Öztaşlı’yı bu konuda uyardığı ve Ufuk’a kırmızı kart göstermesi gerektiğini söylediği iddia edilirken devre arasında MTG Başkanı Koral Bozkurt’un hakem odasının önünde olduğu bir görüntü paylaşıldı. Bozkurt’un korumalarının da devre arasında hakem odasına girdiği iddialar arasında yer aldı.

İkinci devrenin henüz başında ise hakem Emre Öztaşlı’nın devre arasında yaşanan olayla ilgili kaleci Ufuk ile konuştuğu sırada MTG başkanı Koral Bozkurt’un bu kez sahaya girerek hakem Emre Öztaşlı’ya bir şeyler söylediği görülen bir video daha paylaşıldı.

Videoda görüldüğü şekliyle Koral Bozkurt’un söylemlerinin ardından hakem Emre Öztaşlı’nın kaleci Ufuk’a sarı kart göstermesi, kırmızı kart beklentisinde olan Yenicami cephesinde büyük tepkilere neden oldu.

Paylaşılan videolarda görüldüğü üzere MTG başkanı Koral Bozkurt’un devre arasında hakem odasının önüne gitmesi ve ikinci devre başında ise saha içine girerek hakeme bir şeyler söylemesi, Yenicami camiası tarafından tepkiye neden olurken, yaşananlar sonrasında siyah beyazlı camia tarafından, hakemlerin maçlarda tehdit ve korku ile baskı altında adil karar vermedikleri endişesi taşıdıkları ortaya kondu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu