FUTBOLManşet

DUMLUPINAR SON NEFESTE: 2-3

Tremeşeli Holding Dumlupınar deplasmanda karşılaştığı Alsancak Yeşilova'yı son anlarda bulduğu gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Yer: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Rüya Sakallı, Halil Erdem Canaloğlu,

A.Yeşilova: Kemal, Memduh, Sena, Mustafa, Fidelis Iria, Cemal, Emmanuel Lawal, Vakkas, Jonathan Weston, Gökhan, Bill Osman

TH Dumlupınar: Ali, Olcay, Orhan, Arda, Hikmet, Nazım, Godwin Joseph, Raheem Lawal, Berk, Mert, Junior Adjessa

Goller: 1’ Jonathan Weston, 15’ Emmanuel Lawal (A.Yeşilova) – 18’ Berk, 86’ Hikmet, 88’ Mehmet (p) (TH Dumlupınar)

AKSA Süper Lig Süleyman Göktaş Sezonu 2. hafta karşılaşmasında Alsancak Yeşilova ile Tremeşeli Holding Dumlupınar Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Baştan sona çekişme içerisinde geçen karşılaşma 3-2 deplasman ekibi Tremeşeli Holding Dumlupınar üstünlüğünde sona erdi.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Yeşilova, 1. dakikada Quesi Jonathan Weston ve 15. dakikada Toheeb Emmanuel Lawal’ın golleriyle 2-0 öne geçti.

Maçı bırakmayan Dumlupınar, 18. dakikada Berk Büyükkal ile farkı bire indirdi. İlk devre 2-1 Yeşilova üstünlüğünde sona erdi.

İkinci yarıda da tempolu bir futbol ve karşılıklı ataklar vardı. Yeşilova skoru maçın son bölümlerine kadar korurken beraberlik için son ana kadar çabalayan Dumlupınar, 86. dakikada Hikmet’in golüyle maça beraberliği getirdi.

88.dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Mehmet Altın topu filelere göndererek zorlu deplasmanda takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Bu sonuçla Alsancak Yeşilova 3 puanda kalırken TH Dumlupınar da ilk galibiyetini alarak puanını 3 yaptı.

FOTOĞRAFLAR: MÜNÜR DAĞGÜL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu