FUTBOLManşet

Dem’s cons. Çanakkale kampı verimli geçti

 

 

Aksa 1. Ligde ilk devreyi üçüncü sırada tamamlayan Dem’s Cons. Çanakkale’de ikinci hazırlık dönemi kamp çalışmaları verimli geçti.

Çanakkale’de 13-17 Ocak tarihleri arasında Acapulco Resort Convention Spa Hotel’de gerçekleştirilen kamp çalışmaları oldukça güzel ortamda çok verimli bir şekilde geçerken, 2. hazırlık dönemi 2. etap çalışmaları da tamamlanmış oldu.

Çanakkale kafilesinde A takım sporcu sorumlusu Onur Var’ın kafile başkanlığında, yöneticiler Ramadan Şemsettin, Zihni Öztürk, teknik direktör Ahmet Ogan, kondisyoner Doğukan Tuğcu, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, fizyoterapist Ali Baletti, sağlıkçı Soner Sarıdan, malzemeci Zafer Çoban ve 25 futbolcu yer aldı. Dört günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapan Dem’s Cons. Çanakkale, Aksa Süper Lig ekiplerinden Lefke, Aksa 1. Lig ekiplerinden Girne Halk Evi ile de 2 hazırlık maçı yaptı. Antrenmanların dışında yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, kampa katılan yeni transferler ve mevcut oyuncuların birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan ana unsurlardı.

 

Güç depoladık

Çanakkale kamp boyunca çabukluk, kuvvet, koordinasyon, dayanıklılık ve taktiksel olarak antrenman yaptı.  Oynanan hazırlık maçlarında futbolcuların istekli, arzulu, gayretli ve disiplinli bir şeklide çalışmalarından son derece memnun olduğunu, takıma yeni katılan transferlerin de erken uyum sağladığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, kampta güç doladıklarınım altını çizdi.

 

Kupada rakip Yeniboğaziçi

Kamp çalışmalarını tamamlayan Çanakkale 3 günlük dinlenmenin ardından çalışmalarına devam edecek. Yeşil beyazlılar 21 Ocak Pazar günü Northernland Kıbrıs Kupası ilk tur karşılaşmasında evinde Aksa Süper Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi ile karşılaşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu