DİĞER SPORLARManşet

Geleceğin Nadal’ı, Bekir Devran Esendağlı

 

Yıldız tenisçimiz Bekir Devran Esendağlı küçük yaşıjna rağmen başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

İspanya’da Nadal Tenis Akademisi’nde düzenlenen en iyi 12 yaş tenisçileri turnuvasına özel davet ile katılan Bekir başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

Bekir turnuvada tenis efsanesi Nadal ile birlikte dünya tenisinde önemli birçok isimle bir araya gelerek tanışma fırsatı da buldu.

Kıbrıs Türk Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu’nun konuyla açıklamaları şöyle, “Bu gururu bizlere yaşattığın için çok teşekkür ederim. Bu daha başlangıç, doğru yolda olduğumuzu ispatladın. KKTC’nin 40. yılında , sen bizlerin geleceğisin, dünyanın en büyük tenis efsanelerinden ve markalarından Rafael Nadal ‘a ait Nadal Tenis Akademisi’nde, Avrupanın en iyi 12 yaşlarının özel davetle katıldığı turnuvada, kendi grubunda bir Fransız, bir İngiliz ve bir Avusturyalı ile mücadele ederek  grup 3.sü olan Bekirimizi yürekten kutlarım. İlk iki maçında Fransız ve Avusturyalı rakibiyle başa baş bir mücadele sonunda mağlup olan Bekir , son maçında İngiliz rakibini mağlup etmeyi başardı. Seni ve Antrenörün Mustafa Ülker’i ve aileni yürekten kutlarım.”

 

Bekir Devran’ın maçları:

 

(Fransa)Mario Vukovic – Bekir D. Esendağlı 6-3 6-4

(Avusturya) Moritz Freitag – Bekir D. Esendağlı 7-5 6-0

(İngiltere)Haqim Kamal – Bekir D. Esendağlı 5-7 1-6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu