GenelManşetVOLEYBOL

Merve’den Ölüdeniz’de gümüş madalya

Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi, partneri Esra Betül Çetin ile birlikte TVF Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı’nda ikinci oldu.

Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi partneri Esra Betül Çetin ile birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) organize ettiği Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı’nda ikinci oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle organize edilen Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı, final karşılaşmaları ile sona erdi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ölüdeniz kumsalındaki Belcekız Plajı’nda gerçekleşen turnuvada tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluştu.

Kadınlar kategorisinde Vanna Deluxe Termal Hotel&Spa adına mücadele eden temcilcimiz Merve Çelebi ve partneri Esra Betül Çetin, yarı finalde Marija K. – Danieke P.’yi 2-0 (21-19) (23-21) mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bör önceki etabın şampiyonu Merve-esra, finalde Ukrayna’dan Kseniia Mazur-Anna Kalchenko ile karşılaştı.

Büyük çekişmeye sahne olan final mücadelesini Kseniia Mazur-Anna Kalchenko 2-1 (20-22, 21-13, 18-16) kazanarak şampiyon olurken Merve-Esra etabı ikinci olarak noktaladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu