FUTBOLManşet

Aşkın serbest transfer hakkını kullanacak

China Bazaar Gençlik Gücü’nün emektar futbolcusu ve kaptanı Aşkın Kavaklı yeni sezonda serbest transfer hakkını kullanacağını açıkladı

China Bazaar Gençlik Gücü’nün emektar futbolcusu ve kaptanı Aşkın Kavaklı yeni sezonda serbest transfer hakkını kullanacağını açıkladı.

Aşkın konuyla ilgili düşüncülerini sosyal medyadan yaptığı duygusal bir açıklama ile duyurdu. 23 yıl yeşil beyazlı formayı terleten tecrübeli futbolcu, bunun bir veda olmadığını yollarının yeniden kesişeceğini belirtti.

Başarılı futbolcu yeni sezonda serbest transfer hakkından faydalanmak istediğini duyurdu.

 

Aşkın açıklaması şu şekilde;

“Dolu dolu 23 yıl… Kah güldüm kah ağladım, şampiyonluk duygusunu da yaşadım küme düşme hüznünü de… 8 yaşımda sırtıma geçirdim yeşilin yanına yakışan en güzel beyaz formayı, orda başladı sanki hiç bitmeyecek büyük bir aşk… Hala kulaklarımda rahmetli Saffet Anibal’ın Oyna GG çığlıkları, burada büyüdüm ikinci evim oldu, burda öğrendim saha içinde de dışında da centilmen olmayı. 16 yaşımda sevgili Bülent Aytaç hocamın hedefin nedir sorusuna “bir gün GG kaptanı olmak” dediğimde bana güvenen o insanlara gururla hedefimi başardığımı göstererek ayrılıyorum çocukluk aşkımdan. Bu bir veda değil, yine görüşeceğiz bir gün yollarımız yine kesişecek… Üzerimde emeği olan başta Mazhar İqbal başkanıma, değerli başkanlar, yöneticiler ve teknik direktörlere teşekkür ediyorum… Ve son olarak 23 sene boyunca benimle yan yana savaşan arkadaşlarım sizlerle bu arma adına mücadele etmek benim için onur ve gururdu… Oyna GG.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu