DİĞER SPORLARManşet

Erbulut Akademi atletizme iddialı girdi

Cimnastik kulübü olarak kurulan Erbulut Cimnastik Kulübü, cimnastik dışında yeni spor dallarına da girmeye başladı. 2019’da Cimnastik Kulübü olarak çıkılan yolda 2023 yılı itibari ile kulüp çatısı altında Erbulut Cimnastik Akademi olarak atletizm branşında da tescil alındı

Cimnastik kulübü olarak kurulan Erbulut Cimnastik Kulübü, cimnastik dışında yeni spor dallarına da girmeye başladı. 2019’da Cimnastik Kulübü olarak çıkılan yolda 2023 yılı itibari ile kulüp çatısı altında Erbulut Cimnastik Akademi olarak atletizm branşında da tescil alındı.

Kulübün hedefi, ülke sporuna ve spora gönül vermiş tüm sporculara destek olarak en iyi şekilde performanslarını arttırabilmelerine katkı koymak.

Bu doğrultuda bu sabah gerçekleşen Polis Koşusu’nda Erbulut Büyükler Atletizm Takımı oldukça başarılı bir yol yarışı çıkardı.

Takım kaptanı Ersan Çoker genel klasman 4’üncü, 30-34 Yaş kategorisinde birincisi, Mehmet Sakallı genel klasmanda 6’ıncı 35-39 yaş kategorisinde 1’inci, Vuslat Gökçen Kaçar 35-39 yaş kategorisinde 1’ici, Aziz Bağrıkara 18-24 yaş kategorisinde 2’inci ve Murat Ateş genel klasmanda 10’uncu olarak yarışı tamamladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu