DİĞER SPORLARGenelManşet

Kempoda Çakırlı anısına karşılaşacaklar

Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen merhum Hüseyin Merthan Çakırlı Anı Şampiyonası 24 Haziran Cumartesi günü yapılıyor.

İskele Doktor Fazıl Küçük Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 3.Hüseyin Merthan Çakırlı Anı Şampiyonası’na Mağusa İhtisas Spor Derneği, Erdem Akademi Derneği, İngenç Akademi Spor Derneği, Sezar Spor ve Aktiveler Derneği, Cyprus Bullions Spor Derneği, Girne Gençler Birliği Spor Derneği, Güzelyurt Bulut Spor Derneği ve Aziz Spor Derneği olmak üzere 8 kulüpten 90 sporcu katılacak.

Şampiyonada Semi Kempo, Ful Kempo, Gramppling Kempo, Kempo Kata, Selfdefence Kempo olmak üzere 5 branşda yarışmalar yapılacak.

15 hakem, 1 doktor, 1 hemşire’nin görev yapacağı şampiyona sabah saat 09:00 de tartı ve doktor kontrolleri sonrasında başlayacak.

Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngeç, sabah saat 08:00 de başlayacak müsabakların öğleden sonra saat 14:00 de ödül töreni ile tamamlanacağını belirtti. Şampiyona sonrası düzenlenecek olan ödül töreninde ödüllerin verileceğini belirten İngenç, tüm spor severleri müsabakalara davet etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu