DİĞER SPORLARManşet

Nisan, M Power Sports’da hazırlanıyor

KKTC Atletizm Federasyonu milli sporcularından Nisan Atamer antrenmanlarına M Power Sports’da devam ediyor. M Power Sports’un sponsorluğunu üstlendiği başarılı sporcu Nisan’ın antrenörlüğünü, Türkiye 3 adım atlama rekortmeni ve Türkiye’yi Olimpiyatlarda temsil etmiş rekortmen milli eski atlet Berk Tuna yapıyor

KKTC Atletizm Federasyonu milli sporcularından Nisan Atamer antrenmanlarına M Power Sports’da devam ediyor. M Power Sports’un sponsorluğunu üstlendiği başarılı sporcu Nisan’ın antrenörlüğünü, Türkiye 3 adım atlama rekortmeni ve Türkiye’yi Olimpiyatlarda temsil etmiş rekortmen milli eski atlet Berk Tuna yapıyor.

Konuyla ilgili M Power Sports yönetim görevlisi Seran Dağer açıklamada bulundu. Dağer’in açıklamaları şu şekilde;

 

“Profesyonellerin ilk tercihiyiz”

“M Power Sports profesyonel sporcuların antrenman yapmaları için mükemmel koşullara sahiptir. Geniş ve büyük ferah yapısı, soyunma odaları, profesyonel ekipmanları ve bu ekipmanların çeşitliliği ile profesyonellerin ilk tercihiyiz. Ülkemiz sporcularından Nisan Atamer’in salonumuzda antrenmanlarına devam etmesinden mutluluk duyuyoruz.

 

“Nisan’a başarılar diliyoruz”

“KKTC Atletizm Federasyonu milli takım sporcularından Nisan Atamer’in antrenörlüğünü yapan Berk Tuna ile çalışmalarını yakından gözlemlemek bizler içinde büyük bir fırsat olmaktadır. Nisan’a başarılar diliyoruz. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan gerek ülkemiz gerek yurtdışı yarışlarında kürsüye çıkması ve madalya ile kazanmasını temenni ediyoruz.”

 

“Büyük bir üzüntü duyduk”

Türkiye’de yaşanan deprem sonrasında pek çok sporcunun derinden etkilendiklerini gözlemlediklerini dile getiren Dağer; “Bizler de M Power Sport personeli olarak büyük bir üzüntü duyduk. Depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı, ailelerine sabır ve yaralananlara geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu