FUTBOLManşet

Ayorgi’de Yaralı İki Takım

Aksa Süper Ligi 9. Hafta pazar mesaisindeki bir diğer maç Karaoğlanoğlu’nda oynanacak. Merit Alsancak Yeşilova ile Göçmenköy takımları karşı karşıya gelecek

Aksa Süper Ligi 9. Hafta pazar mesaisindeki bir diğer maç Karaoğlanoğlu’nda oynanacak. Merit Alsancak Yeşilova ile Göçmenköy takımları karşı karşıya gelecek.

Merit Alsancak Yeşilova takımı iç saha maçlarını Lapta’da oynuyordu. Alsancak ekibi tekrardan maçlarını Orhan Dural’da oynayacak. Merit Alsancak Yeşilova takımı geçen sezon maçlarını bu sahada oynadığı için sentetik olmasının ev sahibi takım açısından bir sorun yaratmayacağını düşünüyoruz.

Teknik açıdan kenarda takımın kimin yönettiğini bilmediğimiz için nasıl bir oyun anlayışı olacağını ön göremiyoruz. Alsancak ekibi ligde 8 maçta 5 puan topladı ve düşme hattında bulunuyor. Göçmenköy takımında işler yolunda gözükmüyor. Lefkoşa ekibi iyi bir oyuncu grubuna sahip olsada bunu sahaya ve tabelaya yansıtamadı.

Sezona İltaç Karayel ile başlayan Tolga Güçsoy ile geçiş süreci yapan camia Hasan Kargılı ile yeni bir hikaye yazmak istiyor. Rakibi gibi 8 maçta 5 puan toplayan Göçmenköy yeni teknik ekibi ile Merit Alsancak Yeşilova maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyor. Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Serhan Şimşek yönetecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu