FUTBOLManşet

Mesarya Girne Semalarında

Aksa Süper Ligi 9 hafta cumartesi seansında bir diğer maç Girne'de oynanacak. Türk Ocağı Limasol ve Mesarya takımlarının karşı karşıya geleceği maçta iki takımda kazanmak istiyor

 

Aksa Süper Ligi 9 hafta cumartesi seansında bir diğer maç Girne’de oynanacak. Türk Ocağı Limasol ve Mesarya takımlarının karşı karşıya geleceği maçta iki takımda kazanmak istiyor.

Türk Ocağı Lİmasol takımında kötü gidişat sürüyor Girne ekibi son 8 maçta 6 puan topladı ve 11 sırada yer aldı. Performans bakımından sahaya istediklerini yansıtamayan takım devre arasında transfer yaparak ikinci devre yeni bir hikaye yazmak istiyor.

Türk Ocağı Limasol takımının bu maçtaki en büyük kozu Ertaç Taşkıran olsada rakibi Mesarya ligin en az kalesinde gol gören takımı bu alanda zorlanacak gibi gözüküyor.

Mesarya takımı ligde istikrarsız bir görüntü çiziyor. Nazım Aktunç’un takımı Yenicami maçını kazanarak dikkatleri üzerine çeksede son lig maçında Merit Alsancak Yeşilova takımı ile berabere kaldı. Mesarya ekibi ligin en az kalesinde gol gören takımı olarak görülüyor.

Mesarya ekibi zorlu deplasmandan galibiyet alarak geçen hafta kaybettiği 2 puanı telafi etmek istiyor. Nazım Aktunç oyun sistemine takımına güveniyor. Girne 20 Temmuz Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Ferhat Tuna yönetecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu