FUTBOLManşet

Aksa A2 Süper Ligi 8. Hafta sonunda Lider MTG

Aksa A2 Süper Ligi 8. hafta karşılaşmaları geride kalırken 8. hafta sonunda Mağusa Türk Gücü zirvede yer alıyor

Aksa A2 Süper Ligi 8. hafta karşılaşmaları geride kalırken 8. hafta sonunda Mağusa Türk Gücü zirvede yer alıyor.

26 golün atıldığı haftada 3 ev sahibi 1 deplasman takımı kazanırken 4 maçta berabere tamamlandı. Doğan Türk Birliği, Göçmenköy ve Yonpaş Dumlupınar takımları kendi sahasında kazanırken Mağusa Türk Gücü deplasmanda kazanan tek ekip oldu.

Cihangir, Miracle Değirmenlik, Mesarya, Merit Alsancak Yeşilova, Çetinkaya, Gönyeli, K.Kaymaklı ve CB Gençlik Gücü takımları ise haftayı 1 puanla kapattılar. 8. hafta sonunda ligde yenilgisiz iki takım Mağusa Türk Gücü ve Miracle Değirmenlik A2 gençleri bu seriyi sürdürdüler. Gönyeli ve Çetinkaya A2 takımları ligde karşı karşıya gelmelerine rağmen iki takım da henüz galibiyetle tanışamadı.

Mağusa Türk Gücü A2 gençleri 43 golle ligin en fazla gol atan takımı olurken Çetinkaya A2 takımı ise 44 golle ligin kalesinde en fazla gol gören takımı konumunda bulunuyor.

Miracle Değirmenlik gençleri 3 golle ligin en az kalesinde gol gören takımı olarak dikkat çekiyor. Gol Krallığı yarışında ise Mağusa Türk Gücü gençleri Baran Derin ve Atay Yıldız 12 golle zirvede yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu