DİĞER SPORLARGenelManşet

KKTC MOK Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu 26 Kasım’da

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (KKTC MOK) Yönetim Kurulu’nun 20 Ekim 2022 tarihli toplantısında aldığı karar doğrultusunda 26 Kasım 2022 tarihinde KKTC MOK’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu yapılacaktır.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da; KKTC MOK’un Doğal Üyesi olan tüm spor federasyonlarından 05 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Tüzük Kurultayı’nda üyelik yükümlülüklerini yerine getirerek oy kullanan olimpik branş federasyonları ile bireysel üyelerin yanı sıra KKTC MOK’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi basın yolu ile federasyonlara yaptığı son çağrıda belirtilen 17 Kasım saat 17:00’a kadar üyeliklerini gerçekleştirecek olan özerk olan olimpik branş federasyonların temsilcileri oy kullanabilecektir.
KKTC MOK Başkanlığı’na aday olmak isteyenlerin, seçim tarihinden 48 saat öncesine kadar KKTC MOK Genel Sekreter mailine serhatdeniz11@gmail.com dilekçe ile başvurabilirler. Aday olmak için; oy hakkı bulunan ve üyelik yükümlülüklerini güncel olarak yerine getirmiş olmak zorunluluktur.

KKTC MOK 2022 OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURULU

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu toplantısı 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 12:00’da Girne Öğretmenevi’nde yapılacaktır.

GÜNDEM:

1. Açılış ve Gündemin Okunması;
2. Ulu Önder Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı;
3. Divanın Oluşturulması;
4. 2022 Faaliyet Raporunun Okunması ve Onaylanması;
5. 2022 Mali Raporun Okunması ve Onaylanması;
6. Başkanlık İçin Adaylık Başvuruların Kontrolü;
7. Seçim İçin Oy Kullanma;
8. Oyların Sayımı, Tasnifi ve Raporların Tutulması;
9. Dilek ve Temenniler;
10. Kapanış.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu