BASKETBOLManşet

Potayı gençler ayakta tutuyor

Ülke basketbolu yönetsel açıdan birçok sorun yaşasa da geleceğin basketbolcuları mücadelelerine devam ediyor

Ülke basketbolu yönetsel açıdan birçok sorun yaşasa da geleceğin basketbolcuları mücadelelerine devam ediyor. Diktatör bir yapıda yönetilmeye devam eden basketbolda yaşanan tüm sorunlara rağmen basketbol umudundan kopmayan gençler ve antrenörler ülke basketbolunun ayakta kalmasını sağlıyor. Ancak basketbolda yaşanan her türlü sorunun mevcut yönetimin göreve gelmesinde etkin rol oynayan Koop Spor’a fayda sağlaması, yaşanan tüm skandallarda Koop Spor’un adının geçmesi basketbol ailesinde büyük rahatsızlık uyandırıyor. Her şeye rağmen basketboldan vazgeçmeyenler ve spora gönül verenler yönetime rağmen basketbolun geleceği için çabalarını sürdürüyor.

U20’DE 3. HAFTA GERİDE KALDI

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen gelişim liglerinde heyecan devam ediyor. Erkekler U20 Ligi’nde üçüncü hafta tamamlanırken, 3’er maçlarını da kazanan Koopspor ile YDÜ zirveyi paylaşan ekipler oldular. Ligde 3 maç sonunda Soyerspor ve Akdeniz Spor Birliği henüz galibiyetle tanışamazken, GAÜ’nün 2, MGA’nın ise 1 galibiyeti bulunuyor.

U15’LERDE 2. HAFTA HEYECANI YAŞANDI

Basketbol U15 Ligi’nde iki ayrı grupta heyecan sürerken ikinci hafta maçları biri dışında tamamlandı. Beyaz Grup’ta Girne Amerikan Üniversitesi ilk 2 maçını galip tamamlarken, aynı başarıyı Kırmızı Grup’ta mücadele eden Koopspor da elde etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu