DİĞER SPORLARManşet

Cimnastikte çocuklar ödüllendirildi

KKTC Cimnastik Federasyonu geçtiğimiz hafta sonu Türkay Çavuşgil anısına Artistik Cimnastik Minik Kızlar KKTC Şampiyonası düzenlemişti

KKTC Cimnastik Federasyonu geçtiğimiz hafta sonu Türkay Çavuşgil anısına Artistik Cimnastik Minik Kızlar KKTC Şampiyonası düzenlemişti.

Minik Kızlar Milli Takımı’nın da belirleneceği yarışmaların ilk etabı olan  Türkay Çavuşgil Artistik Cimnastik Minik Kızlar Anı Yarışması, merhumun oğlu Yakup Çavuşgil’in desteği ile gerçekleştirildi.

Yarışmada ilk 3’e giren çocukları ödüllendirmek için kupa töreni düzenlendi. Fatma Nida Toko, Defne Conkbayır ve Maya Küçükakçalı ile yarışmada ilk 3’e giren çocuklar oldular.

Federasyon başkan Hasan Sapsızoğlu, kupa töreninde yaptığı açıklamada,  “Türkay Çavuşgil anısına düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren çocuklarımıza kupa ve maddi destek sağlayarak çocuklarımızı motive eden Yakup Çavuşgil’e çok teşekkür ederiz. Sporu ve sporcuyu düşünmek ayrı bir karakter ister. Sporumuza ve çocuklarımıza destek veren herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu