DİĞER SPORLARManşet

Erbulut cimnastikçileri Terkirdağ’da yarışacak

Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği 29 sporcu ve 3 antrenörden oluşan kalabalık bir kafile Tekirdağ’da düzenlenecek olan 1. Dostluk Kupası Turnuvası’na katılıyor. Kafile bu sabah turnuvaya katılmak üzere adadan ayrıldı

Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği 29 sporcu ve 3 antrenörden oluşan kalabalık bir kafile Tekirdağ’da düzenlenecek olan 1. Dostluk Kupası Turnuvası’na katılıyor. Kafile bu sabah turnuvaya katılmak üzere adadan ayrıldı.

Organizasyon ile ilgili Erbulut Cimnastik İhtisas Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Her geçen yıl bir öncekine göre büyüyerek gelişen Erbulut ailemiz toplam 29 sporcu , 3 antrenör ve velilerimizden oluşan 49 kişilik kafileyle Tekirdağ 1. Dostluk Kupası Turnuvası için yola çıktı. Bu güzelliğin oluşabilmesinde bizlerin yanında olan çok değerli sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

Federasyon başkanımız Hasan Sapsızoğlu ve yönetimimize bize her zaman güvenip destek oldukları için ayrıca teşekkür ederiz. Ve tabiki bu güzelliğin oluşmasına vesile olan görünmez kahramanlar,  velilerimiz üstün özverileri ve bıkmadan azimle ve kararlılıkla bizlere güvenmeleri sayesinde emeklerimizin meyvelerini toplamaya başladık. Başarı asla tesadüf değildir.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu